Seminarul National “PARTENERIAT IN EDUCATIA PENTRU MEDIUL INCONJURATOR” organizat de Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie

de | oct. 8, 2013 | Stiri

CCDG (Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie) a organizat in data de 5 octombrie 2013 Seminarul National “PARTENERIAT IN EDUCATIA PENTRU MEDIUL INCONJURATOR” in cadrul Hotelului Athenee Palace-Hilton, Sala LE DIPLOMATE.

Printre cei 400 de invitati la eveniment s-au numarat si reprezentanti ai Ministerului Educatiei Nationale, Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, ANPM si Garda Nationala de Mediu.

In prima parte a seminarului 22 de unitati au primit statutul de Eco-Scoala dar si cel al Steagului Verde. De asemenea, au fost acordate premii castigatorilor concursurilor “Patrula ECO” si “Eco-Fotografia anului”

A doua parte a seminarului a inclus prezentarea programelor mondiale “Learning about Forests”, “YRE-Tineri Reporteri pentru Mediul inconjurator “si  “Eco-Schools”.

Evenimentul a fost onorat de prezenta D-lui Finn Bolding Thomsen, Director FEE (Foundation for Environmental Education), fundatie a carei membru cu drepturi depline este  CCDG.

CCDG (Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie)este o organizaţie neguvernamentalǎ ce furnizează programe educaţionale de calitate, in scopul unui mediu sustenabil, pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati site-ul www.ccdg.ro.