Proiectul Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, editia a doua

de | iul. 18, 2012 | Gala Premiilor, Stiri

ECOTIC a desfasurat cea de-a doua editie a Galei Premiilor Pentru un Mediu Curat in perioada octombrie – noiembrie. Asociatia ECOTIC a continuat astfel campania de promovare a proiectelor dedicate protectiei mediului si economisirii resurselor.

 

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat s-a desfasurat sub egida Ministerului Mediului si Padurilor, in parteneriat cu Garda Nationala de Mediu si Primaria Secorului 3 si cu sustinerea Europa FM, RealitateaNET, DailyBusiness.ro si Hotnews.ro. Prin această campanie, ECOTIC si-a propus popularizarea programelor de responsabilizare sociala ale companiilor sau institutiilor publice, precum si bunele practici la nivelul comunitatilor locale, in domeniul protectiei mediului.

Astfel, companiile, institutiile publice, organizatiile non-guvernamentale, institutiile de invatamant si, nu in ultimul rand, publicul larg, au fost invitati sa posteze pe site-ul dedicat proiectului descrieri si fotografii/video ale proiectelor de mediu pe care le recomanda fie in calitate de organizatori ai acestora, fie ca membri ai comunitatilor locale. Ca exemplu propriu de implicare în protejarea și salvarea mediului, ECOTIC a construit cu sprijinul Primăriei Sectorului 3, în etapa de lansare a Galei, prima grădină verticală din România, numită simbolic “Arca Verde”.