Predă deșeuri electrice și te premiem!

de | aug. 4, 2022 | Stiri

Campanii cu PREMII de colectare deșeuri electrice

În lunile august și septembrie, ECOTIC, alături de partenerii săi organizează campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în 3 orașe și 7  comune din județele Botoșani și Suceava.

În perioada 1 august – 15 septembrie 2022, ECOTIC, ECOTIC BAT, Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani, Fritehnic, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Ecoproces și primăriile comunelor și orașelor participante la campanie, organizează campanii marca Orașe Curate și Comune Curate în județele Botoșani și Suceava.

Acestea oferă soluții la îndemâna publicului larg, locuitorii acestor orașe având la dispoziție:

  • Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (minim 50 kg deșeuri electrice/frigider/mașină de spălat etc), prin apelarea numărului 0785 554 433 pentru județul Botoșani și 0721 727 369 pentru județul Suceava.
  • Predarea la punctele de colectare de la Primăriile localităților participante, cu excepția localităților Dărăbani și Dorohoi care au puncte de colectare dedicate:

 Punct de colectare Dărăbani: str. Ion Voda nr. 15 camera SGCL

Punct de colectare Dorohoi: str. 1 Decembrie nr 24 (SPL Dorohoi)

Pentru a încuraja inițiativa de colectare-reciclare, organizatorii oferă PREMII. Astfel, fiecare persoană care va preda deșeuri electrice și electronice de minim 15 kg va primi un premiu instant.

Programarea campaniilor este următoarea:

1 august – 31 august: Pătrăuți 

15 august – 31 august: Milișăuți, Boroaia

15 august – 1 septembrie: Broscăuți, Sendriceni

15 august – 15 septembrie: Dorohoi

1 – 15 septembrie: Bogdănești, Cristinești, Dărăbani, Mihăileni