Gala Premiile Pentru Un Mediu Curat, editia a IVa

de | oct. 23, 2012 | Gala Premiilor, Stiri

 

ECOTIC, Hotnews.ro si Recolamp, impreuna cu Ateliere fara Frontiere, au dat startul in cea de-a patra editie a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat! Proiectul este desfasurat sub egida Ministerului Mediului si Padurilor si a Garzii Nationale de Mediu.

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat, ajunsa in acest an la cea de-a patra editie, reprezinta o platforma de promovare a campaniilor dedicate protectiei mediului si economisirii resurselor, identificand si premiind in fiecare an proiectele si bunele practici la nivelul comunitatilor locale destinate imbunatatirii conditiilor de mediu, precum si programele de responsabilizare sociala dezvoltate de companii sau institutii publice si organizatii nonguvernamentale.

Competitia este adresata companiilor, institutiilor publice, ONG-urilor si institutiilor de invatamant care au desfasurat proiecte pentru protectia mediului, economisirii resurselor si responsabilitatii sociale in anul 2012. Acestea sunt invitate sa isi inscrie proiectele pana la data de 9 decembrie a acestui an pe platforma dedicata, pe www.hotnews.ro, modalitatea de postare a acestora fiind foarte simpla.

Programul de desfasurare al Galei este urmatorul:  

  • Inscrierile in concurs se vor face pana pe data de 9 decembrie, 2012;
  • Jurizarea proiectelor inscrise se va face in perioada 10 – 12 decembrie 2012;
  • In data de 13 decembrie se va organiza decernarea premiilor in cadrul unei gale de final.

Premiile puse in joc constau in echipamente electrice noi, Marele Premiu – un laptop, Premiul 2 – o tableta, iar Premiul 3 – un videoproiector.

In cadrul Galei de final, in care se va face premierea proiectelor, o multime de alte premii vor fi acordate de partenerii acestui proiect. 

Mai multe detalii cat si regulamentul concursului il gasiti accesand http://www.hotnews.ro/gala_premiilor_pentru_un_mediu_curat_2012.

Comunicatul de presa poate fi accesat si aici.  

Sub egida:

                     

 Ministerul Mediului si Padurilor     Garda Nationala de Mediu

 

In colaborare cu: 

        

 

 Proiect desfasurat cu sprijinul: