Campania ECOTIC „Orașe Curate” ia startul în Fălticeni și Adjud

de | dec. 11, 2017 | Stiri

Pe 11 decembrie 2017, „Orașe Curate”, campania națională ECOTIC dedicată colectării electricelor și electronicelor uzate din mediul urban, ia startul, simultan, în Adjud și Fălticeni. Campania va încuraja locuitorii să vină și să predea corect echipamentele electrice și electronice uzate la centrele de colectare locale.

Organizația ECOTIC, în parteneriat cu autoritățile și companiile de salubritate locale, continuă campania „Orașe Curate”. După ce a trecut prin 22 de orașe (Botoșani, Filiași, Târgu Mureș, Dorohoi, Brăila, Piatra Neamț, Galați, Bragadiru, Motru, Rădăuți, Timișoara, Ploiești, Cluj-Napoca, Iași, Vaslui, Comănești, Baia de Arieș, Otopeni, Borșa, Vișeu de Sus, Giurgiu și Cluj-Napoca), începând cu 11 decembrie 2017, locuitorii din alte două orașe din România – Adjud și Fălticeni, vor fi informați și încurajați să devină conștienți de problema deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE) și de necesitatea de a le preda corect spre reciclare. Campania se desfășoară în perioada 11 – 16 decembrie 2017.

Astfel, în perioada campaniei, orice locuitor din cele două orașe care va preda un deșeu de minim 5kg cumulate la punctele de colectare locale, va primi un premiu instant.

Campaniile din Adjud și Fălticeni continuă, în anul 2017, programul național „Orașe Curate”, un program itinerant al Organizației ECOTIC, dedicat colectării DEEE în mediul urban.

Detalii sunt disponibile pe paginile dedicate campaniilor.

Falticeni

Adjud