Ecotic

Vreau o Romanie mai Curata – editia a patra

ECOTIC și Hotnews.ro au organizat ediţia a patra a concursului “Vreau o Românie Mai Curată!” sub egida Ministerului Mediului și Pădurilor şi a Gărzii Naţionale de Mediu. Concursul s-a desfăşurat în perioada 14 martie – 20 mai 2011.

Ca şi la ediţiile precedente, publicul larg a fost invitat pe platforma special dedicată – gazduită de Hotnews.ro – pentru a posta imagini, fotoreportaje şi materiale video sugestive pentru tema propusă: Colectezi selectiv deşeuri de echipamente electrice şi electronice şi câştigi!  Concursul s-a adresat tuturor celor preocupaţi de protecţia mediului înconjurător şi de adoptarea unei atitudini noi faţă de ecosistemul în care trăim. 

Pe lângă secţiunile binecunoscute – foto, video şi fotoreportaj – ediţia din acest an a concursului “Vreau o Românie Mai Curată!” a venit cu o noutate – o nouă secţiune dedicată în special colecţionarilor de aparate electrice. În cadrul secţiunii „Aparate electrice de colecţie” participanţii la concurs au putut posta fotografii însoţite de povestea aparatelor vechi, care în timp au devenit adevărate obiecte de colecţie şi care ocupă un loc special în viaţa şi în casa participanţilor. Castigatorii acestui concurs au fost anuntati la momentul respectiv pe site-ul dedicat campaniei. Mulţumim tuturor participanţilor.