Jurnalism eco pentru un mediu curat: 3 mai – 14 septembrie, 2018

de | mai 2, 2018 | Campanii

Perioada de desfasurare:

  • ETAPA I – 3 mai – 31 octombrie 2018 – perioada de transmitere materiale video/ scrise;
  • ETAPA II – 1 – 5 noiembrie 2018 – perioada de prejurizare;
  • ETAPA III – 6 – 20 noiembrie 2018 – votarea materialelor câștigătoare pe pagina de Facebook Ecotic și pe website-ul Ecotic.

Public tinta:

Persoanele cu vârsta minimă de 18 ani care profesează ca jurnaliști, reporteri, fie sunt studenți la facultăți de profil din România

Mecanism:

În perioada 3 mai – 31 octombrie, persoanele cu vârsta minimă de 18 ani care profesează ca jurnaliști, reporteri, fie sunt studenți la facultăți de profil din România, sunt invitați să se implice în protecția mediului înconjurător prin transmiterea de materiale video și materiale scrise însoțite de fotografii relevante pe adresa jurnalism@www.ecotic.ro. Subiectele vizează exemple pozitive dezvoltate de companii, instituții de învățământ, ONG-uri, instituții publice sau comunități locale, precum plantări, ecologizări, proiecte de colectare de deșeuri reciclabile și inițiative de prevenire a risipei, printre altele.

Cele mai bune și inovatoare 10 materiale – respectiv, 5 materiale video și 5 materiale scrise – alese de un juriu format din experți în protecția mediului și jurnaliști vor fi prezentate pe pagina de Facebook și pe website-ul ECOTIC. Câștigătorii vor fi aleși prin votul publicului.

Regulamentul este disponibil aici.

Prelucrarea datelor cu caracter personal in Campania “Jurnalism eco pentru un mediu curat”