Ecotic

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat – editia a treia

ECOTIC şi HotNews.ro, cu sprijinul Gărzii Naţionale de Mediu, au organizat la sfarsitul anului 2011 a treia ediţie a “Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat!”.

 

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat reprezinta o rampa de promovare a campaniilor dedicate protectiei mediului si economisirii resurselor. In data de 15 decembrie au fost premiate programele de responsabilizare sociala dezvoltate de companii sau institutiilor publice, precum si bunele practici la nivelul comunitatilor locale in domeniul protectiei mediului participante in cea de-a treia editie a Galei.

Evenimentu a avut loc cu sprijinul GreenWeee International, sponsorul serii, dar si a www.likeit.ro, Maguay, AGIS Computers, Vlamir Impex, Green WEEE Romania, Ateliere Fara Frontiere, Recolamp si VinArte. Partenerii media ai evenimentului au fost Asociatia Green Revolution, Radio Romania Actualitati, Agora Meida. 

Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat – editia a treia Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat – editia a treia 1Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat – editia a treia Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat – editia a treia 2Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat – editia a treia Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat – editia a treia 3Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat – editia a treia Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat – editia a treia 4Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat – editia a treia Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat – editia a treia 5