Ecotic

Exorcistul a scos monştrii din companie

Mulţumim pentu că ai fost Exorcistul si ai scos monstrii din birou!

Ai fost angajatul care a scos din birouri echipamentele electrice si electronice casate si le-ai predai Asociatiei ECOTIC, organizatia care stie ce trebuie facut cu ele. Premiile puse in joc au fost  20 de laptopuri pentru compania in care lucrezi si a unui laptop, special pentru tine.

Sau a celorlalte premii pentru tine si colegii de birou. Pentru fiecare 20 de kg de deseuri electrice predate, o companie a primit o intrare la tragerea la sorti cu premii constand in 50 de laptopuri. Pentru a participa a fost necesara lansarea unei comenzi de predare de deseuri prin completarea unui formular simplu pe siteul MonstriiDinBirou.ro.

Castigatorii premiilor se vor desemna prin tragere la sorti in luna februarie 2011. Campania s-a adresat exclusiv companiilor, institutiilor si organizatiilor din Romania in vederea colectarii selective, corecte si ecologice a deseurilor rezultate de pe urma casarii echipamentelor electrice si electronice. Perioada de desfasurare a campaniei a fost 17 noiembrie – 31 ianuarie 2010. Castigatorii au fost afisati pe http://www.monstriidinbirou.ro/.