Ecotic

ECOTIC a continuat proiectele de constientizare si colectare DEEE

ECOTIC a desfasurat in perioada noiembrie – decembrie 2010 proiecte de constientizare si colectare selectiva a DEEE–urilor in judetele Salaj, Vrancea, Bacau, Iasi, Ialomita, Valcea, Dambovita, Ilfov si Cluj.

Aceste proiecte au fost desfasurate cu implicarea autoritatilor locale dar si a partenerilor colectori din respectivele zone. Echipe de voluntari au fost implicate in distribuirea materialelor informative aferente proiectelor.  Au fost impartite afise pentru a informa populatia din zonele amintite despre posibilitatea debarasarii de DEEE-uri intr-un mod organizat si prietenos cu mediul. Proiectul desfasurat la nivelul judetelor mai sus mentionate a propus detinatorilor de DEEE-uri un schimb avantajos: pentru cel putin 10 kg de DEEE-uri predate catre ECOTIC, primesc in schimb bricheti de foc.

Proiectul s-a desfasurat in luna noiembrie, 2010. Totodata, ECOTIC a desfasurat in perioada 3 noiembrie – 17 decembrie 2010 o campanie de colectare a DEEE-urilor in zonele rurale din judetul Cluj.