Ecotic

Colectare selectiva si eco-estetica DEEE

In perioada 21 mai – 8 iunie, ECOTIC in parteneriat cu Agentia pentru protectia mediului Maramures, respectiv Agentia pentru protectia mediului Bistrita Nasaud, a reluat proiectul de constientizare in scoli intitulat „Colectarea selectiva si eco-estetica DEEE”. Anul acesta proiectul se defasoara in judetele Maramures si Bistrita Nasaud.

Elevii scolilor cuprinse in acest proiect au posibilitatea sa aduca la scoala DEEE pe care le detin in gospodarii, de unde sunt colectate de catre ECOTIC prin intermediul colectorilor specializati.

Alaturi de sectiunea de colectare, unul din obiectivele acestui proiect este stimularea creativitatii elevilor, acestia putand opta pentru realizarea de obiecte artistice din componentele DEEE.

La finalul proiectelor, se acorda un numar de 3 premii si 7 mentiuni pentru fiecare judet in parte. Premiile se vor acorda dupa cum urmeaza:

  • Sectiunea de constientizare/colectare a DEEE: locul I-CD player, locul II- aparat foto, locul III -flipchart, alaturi de 7 menţiuni;
  • Sectiunea artistica: locul I- aparat foto, locul II- scanner, locul III- flipchart, alaturi de 7 mentiuni.

Expozitiile obiectelor artistice realizate de catre elevi si premierea acestora vor avea loc in jud. Maramures: sediul APM MM, 14 iunie 2012, ora 10:00, si in jud. Cluj, la sediul APM BN.

Colectare selectiva si eco-estetica DEEE Colectare selectiva 1Colectare selectiva si eco-estetica DEEE Colectare selectiva 2Colectare selectiva si eco-estetica DEEE Colectare selectiva 3Colectare selectiva si eco-estetica DEEE Colectare selectiva 4Colectare selectiva si eco-estetica DEEE Colectare selectiva 5