Inscrieti-va proiectul eco in cea de-a VII-a editie a Galei Premiilor Pentru Un Mediu Curat

de | sept. 30, 2015 | Gala Premiilor, Stiri

GALA PREMIILOR PENTRU UN MEDIU CURAT evidentiaza in fiecare an noi initiative, proiecte si experiente relevante in domeniul protectiei mediului, conservarii resurselor planetei si prevenirea risipei acestora, dezvoltate de companii, institutii de invatamant, institutii publice si organizatii non-guvernamentale.

Editia din acest an a Galei Premiilor Pentru Un Mediu curat se desfasoara in cadrul Proiectului Caravana ECOTIC. Acest proiect este cofinantat prin segmentul Life al Uniunii Europene. 

Inscrierile in cea de-a saptea editie a Galei se fac in perioada 1 iulie – 25 noiembrie 2015, pe www.galapremiilorpentrumediu.eu, pe cele patru categorii: companii, institutii publice, ONG si institutii de invatamantclick aici pentru inscrierea proiectului. 

CapturePoate fi inscris orice proiect care a fost demarat incepand din luna octombrie 2014, fie ca este finalizat sau se afla in desfasurare la data de 25 noiembrie 2015, data incheierii inscrierilor. Premierea castigatorilor va avea loc in luna decembrie, in cadrul unui eveniment dedicat acestei campanii.

Incepand din 2009, Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat este un eveniment anual organizat de ECOTIC si partenerii sai, sub umbrela Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor, avand ca obiectiv popularizarea initiativelor, campaniilor si proiectelor din zona de eco-responsabilitate desfasurate in Romania.